Moved to / Is verhuisd naar


Waarom dat zo is, verneem je hier

vrijdag 10 juni 2011

Maak even plaats voor Washable

- Washable - 

(Een olieverfschilderij uit de oude doos)
 120/100 cm


In het kinderboek "De toverschool en andere verhalen"  kan u het vertederende verhaal lezen over deze Teddybeer  geschreven door Michael Ende, u allicht bekend als de schrijver van "The neverending story" ...
Mijn eigen verhaal bij dit schilderij vindt u hier.


4 opmerkingen:

 1. @Marijke

  Dank je voor je bezoek lieve Marijke, en voor de talrijke fijne reacties die je hier gepost hebt.

  - Dauw -

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank voor je bezoek aan mijn blog en je filosofische reactie daar op. Ik ben het helemaal met je eens, over het maken van keuzes in die tijd!
  Het is hier OT, maar je "header" over het doorbreken van de cirkel associeerde ik met het landart kunstwerk "Broken circle and spiral hill" van Robert Smithson, hier ter plaatse.
  Een tweede OT: Ik ben op alle bewoonde Nederlandse waddeneilanden geweest, behalve Ameland. Op Texel vond ik niet echt het eilandgevoel, Vlieland is heerlijk rustig, Terschelling was mooi maar in een herinnering van héél lang geleden. Schiermonnikoog is "mijn eiland": ik ben er als kind geweest in een vakantiekolonie, en ben er later heel vaak met gezin c.q. (toen) echtgenote op vakantie geweest. En nu dus met nieuwe echtgenote als cadeau van de eerste...! Ze mogen me er direct drie maanden naartoe verbannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer OT: Ik dacht nog, wat ontsnapt aan mijn aandacht? Nu weet ik het: Dauw's Labyrinth!
  Het woord Labyrinth associeer ik meestal meteen met het Labyrinth van Klaus van de Locht op de Waalkade in Nijmegen, de geboortestad van mijn lief. Ken je het?
  Zwager Nico, die bevriend was met Klaus, werd gebeld dat Klaus was overleden toen we klaarstonden om de uitreiking van de Literaire Prijs van Gelderland 2003 bij te wonen, waarvoor ik ingezonden had. Zie:
  http://www.klausvandelocht.nl/het_labyrinth.htm

  BeantwoordenVerwijderen

Dank om een berichtje achter te laten.
U mag hier weldra van mij een antwoord verwachten.

Tot weerziens!